Together we make the difference.

Duurzame oplossingen

Werken aan de toekomst
Eerlijkheid
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie

Opleidingstrajecten voor statushouders

Er is een structureel tekort aan vaktechnisch personeel en veel statushouders met ervaring in de techniek hebben moeite om aan het werk te komen. Daarom hebben Temphory en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF de handen ineengeslagen en opleidingstrajecten voor statushouders opgezet. Ondertussen zijn er alweer vijf groepen gestart. In oktober 2021 start er weer een nieuwe groep. De deelnemers worden opgeleid tot elektromonteur in de infratechniek bij Liander. Lees op deze pagina hier meer over.

Opleiding LS/MS

Leren en werken als elektromonteur in de infra

Temphory, het UAF en Liander organiseren samen een leer-werktraject met baangarantie. Je volgt de mbo niveau 3 opleiding Eerste Monteur laag- en middenspanningsdistributie aangevuld met extra Nederlandse taallessen. Tijdens de opleidingen en het werk word je goed begeleid door Temphory en het UAF. Heb je deze opleidingen gehaald, dan kun je aan het werk als elektromonteur binnen de infra. Er is veel vraag naar elektromonteurs. Dit is een prachtige kans voor jou, waarbij je ook in de toekomst zeker bent van werk.

Extra aandacht voor de Nederlandse taal en cultuur

Sinds 2017 heeft Temphory een speciaal leer-werktraject voor statushouders in Nederland. Samen met Liander en Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF zijn we met dit uitdagend traject gestart. Naast de reguliere zaken is er extra aandacht voor de Nederlandse taal en cultuur. De deelnemers leren in een korte periode de Nederlandse taal, behalen hun rijbewijs en doorlopen de opleidingsperiode. Het harde werken wordt beloond met het behalen van een mbo-diploma en een baan als monteur. Inmiddels hebben Temphory en het UAF met meerdere opdrachtgevers, waaronder Liander en Heijmans, werk-leertrajecten voor statushouders opgestart.

Direct contact:

Harderwijkerweg 149, 3852 AB Ermelo, Nederland

085 7734245

info@temphory.com

KVK:51603934

BTW:NL850093491B01

Copyright 2021 - Technical Valley