Met onze expertise blijvende waarde toevoegen.

Duurzame oplossingen

Werken aan de toekomst
Eerlijkheid
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie

Temphory is hét opleidingsbedrijf op het gebied van Energy Technicians

Temphory heeft ruime ervaring met uitvoeren van technische projecten. Wij weten welk type mensen er nodig zijn om uw project succesvol uit te voeren. Wij leiden al jaren energy technicians op met specifieke kennis binnen de energietransitie. Temphory voegt hierdoor blijvend waarde toe aan uw organisatie.

Energy Technicians

Met de werk-leertrajecten van Temphory worden onze energy technicians duurzaam opgeleid. Ze behalen relevante certificaten, een erkend mbo diploma en worden voorzien van veel praktijkervaring. Door onze compacte maatwerkopleidingen lossen we het kennis- en capaciteitsprobleem van gecertificeerde energy  technicians bij onze opdrachtgevers op. Onze collega’s maken meer en meer het verschil. Together we make the difference.

Werk-leertraject statushouders

Sinds 2017 heeft Temphory een speciaal werk-leertraject voor statushouders in Nederland. De deelnemende statushouders hadden, ondanks een technische achtergrond, moeite met het vinden van een betaalde baan. Nederland zit te springen om technisch personeel.

Voor Liander de reden om de handen ineen te slaan met UAF en Temphory. Een uitdagend traject, want naast de reguliere zaken omtrent een opleiding gaven we extra aandacht aan de Nederlandse taal en cultuur. De deelnemers hebben in een korte periode de Nederlandse taal geleerd, hun rijbewijs gehaald en de Beroeps Praktijk Vorming-periode bij hun opdrachtgever doorlopen.

Het harde werken wordt beloond met het ontvangen van een mbo-diploma eerste monteur laag- en middenspanningsdistributie en een baan als monteur bij Liander. Inmiddels zijn wij met meerdere opdrachtgevers, waaronder Liander en Heijmans, actief met meerdere werk-leertrajecten voor statushouders.

Direct contact:

Harderwijkerweg 149, 3852 AB Ermelo, Nederland

085 7734245

info@temphory.com

KVK:51603934

BTW:NL850093491B01

Copyright 2021 - Technical Valley