Gecertificeerde en goed opgeleide monteurs op maat.

Voor opdrachtgevers

Werken aan de toekomst
Eerlijkheid
Elke dag de beste versie van onszelf
Open houding
Duurzaam ontwikkelen
Bron van energie

De specialist in werk-leertrajecten voor de ondergrondse infratechniek.

Het vinden van gecertificeerde monteurs kan een flinke uitdaging zijn. Zeker met de groeiende schaarste in de ondergrondse infratechniek zoeken veel organisaties naar een betrouwbare partner op het gebied van capaciteit. Wij voorzien onze opdrachtgevers al meer dan 15 jaar van gecertificeerd personeel. Wij nemen de personeelswerving uit handen en bieden een op maat gemaakt opleidingstraject aan. Doordat we onze dienstverlening afstemmen op jouw specifieke vraag of project behalen we altijd de beste resultaten.

 

Wat bieden wij?

  • Werk-leertrajecten op maat voor de ondergrondse infratechniek
  • Gemotiveerd personeel met mbo-3 of mbo-4 diploma
  • Volledige ontzorging op het gebied van werving van monteurs
  • Waarborging van kwaliteit door keurmerken SNA en VCU

Werk-leertrajecten

Dankzij onze werk-leertrajecten zijn we niet afhankelijk van de beschikbare capaciteit in de markt, maar leiden we juist nieuw personeel op. Dat doen we duurzaam: vanuit ons eigen opleidingscentrum combineren we de juiste kennis en praktijkervaring, hebben we oog voor persoonlijke ontwikkeling en sluiten wij de trajecten aan op jouw processen als opdrachtgever. Zo heb je de beschikking over collega’s die het verschil maken.

Werk-leertrajecten statushouders

In 2017 startten wij ons eerste technische werk-leertraject voor statushouders in Nederland. De deelnemende statushouders hadden, ondanks hun technische achtergrond, moeite met het vinden van een betaalde baan. Een verspilling van talent vonden wij, zeker met het oog op de enorme schaarste aan technisch personeel in Nederland. Daarom sloegen we de handen ineen met Liander en het UAF (Universitair Asiel Fonds) om een traject op maat te ontwikkelen. En met succes: na dit eerste traject hebben we inmiddels meerdere werk-leertrajecten voor statushouders bij meerdere opdrachtgevers, waaronder Liander en Heijmans.

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een werk-leertrajecten voor statushouders? Wij gaan graag in gesprek.

Direct contact:

Harderwijkerweg 149, 3852 AB Ermelo, Nederland

085 7734245

info@temphory.com

KVK:51603934

BTW:NL850093491B01

Copyright 2024 - Technical Valley